Hírek

News index pen 631321 1920

Országos fordítóversenyt szervezünk középiskolásoknak, a tét több mint 400 000 Ft!

Ötvenedik születésnapunk alkalmából - a közvetítőkészság fontosságát hangsúlyozandó - fordítási versenyt hirdetünk középiskolásoknak, angol és német nyelvből. A jeles fordító-tolmácsról, Szabari Krisztináról elnevezett verseny dobogósai több mint 400 000 Forinttal gazdagodnak. Részletek a Tovább gomb mögött!

Tovább

News index pen 1943599 1920

Tedd próbára német-, olasz- vagy orosztudásodat ingyen!

2017. április 12-én német, olasz és orosz nyelvből szervezünk ingyenes próbavizsgát budapesti vizsgaközpontunkban. Részletek a Tovább gomb mögött!

Tovább

News index construction illustration bysa664j

vizsgaközpontunk megújul!

2017. április 3-án elkezdődik budapesti vizsgaközpontunk felújítása. Ennek során nyílászárókat cserélünk az egész épületben, szigetelünk, kazánt cserélünk, sőt, a munkálatok végén napkollektorokat kapunk. A felújítás esetenként zajjal jár majd, de a hangos munkákat úgy igyekszünk időzíteni, hogy se a nyelvvizsgákat, se a tanfolyamokat ne zavarjuk. Reméljük, pár hónap múlva még jobban szeretjük-szeretitek majd a kívül-belül megszépült épületet. Addig is köszönjük a türelmeteket!

News index binoculars 354623 1920

A 2017. márciusi dolgozatok megtekintése

A 2017. márciusi dolgozatok megtekintésére vonatkozó információkat továbbkattintás után olvashatod.

Tovább

News index pen 1743876 1920

Próbáld ki ingyenesen angol, német, eszperantó, lovári, olasz, orosz vagy spanyol feladatainkat!

2017. március 21-én ismét lehetőséged van kipróbálni írásbeli és beszédértési feladatainkat. Ha érdekel a lehetőség, kattints a Továbbra!

Tovább

News index  prilis cseh vizsg

Elmaradnak a cseh nyelvvizsgák az áprilisi vizsgaidőszakban

Figyelem!
Az áprilisi vizsgaidőszakban a cseh nyelvvizsgák elmaradnak.
A kellemetlenségért elnézést kérünk, és megértéseteket köszönjük!

News index m jusi vizsga ballag s

Májusi határidők

FIGYELEM! 

A májusi vizsgaidőszak egybeeshet a középiskolai, gimnáziumi ballagási ünnepségekkel! A májusi vizsga bizonyítványa még elkészülhet a 2017. évi felsőoktatási jelentkezés benyújtásához, de a határidők betartása érdekében ajánljuk az áprilisi vizsgaidőszakon való részvételt!

News index rear view of female college student in university corridor hkductabo

Interaktív épületbarangolásra és tárlatra várunk!

Ötvenedik születésnapunk évét február 23-án egy rendhagyó, történelmi érdekességekkel és több évtizedes eszközök bemutatásával tarkított épületbarangolással kezdjük, pincétől padlásig. Kattints a részletekért!

Tovább

News index dsc 3891 1510

Próbáld ki ingyenesen angol, német, eszperantó vagy lovári feladatainkat!

2017. február 21-én ismét lehetőséged van kipróbálni írásbeli és beszédértési feladatainkat. Ha érdekel a lehetőség, kattints a Továbbra!

Tovább

News index exam keys show examination exams or test online fkvjezwo

Próbavizsgák megtekintése

A mai naptól megtekinthetőek a 2016. decemberében a Libra Books könyvesboltban kitöltött próbavizsgák! A dolgozatok 2017. február 28-ig kérhetőek ki az ügyfélszolgálatunkon. Címünk: 1082 Budapest, Baross utca 62. Várunk titeket!