Általános egynyelvű

Ti kértétek, mi megcsináltuk!

Origó MONO angol egynyelvű nyelvvizsga

A vizsga a négy alapkészséget (olvasás, írás, beszédértés, beszéd) méri egynyelvű feladatokkal. Mind az írásbeli feladatok utasítása, mind a szóbeli vizsgán a szituáció szerepkártyája angol nyelvű, a magyar nyelv nem jelenik meg egyik vizsgarészben sem. Azoknak ajánljuk elsődlegesen, akik az érettségihez hasonló nyelvvizsgát keresnek, akik a tanórán nem végeznek fordítási feladatokat, vagy eleve külföldön, egynyelvű környezetben sajátították el az idegen nyelvet. A vizsgát Magyarországon tanuló vagy dolgozó, nem magyar anyanyelvű külföldiek is le tudják tenni.

Az Origó MONO egy Magyarországon teljeskörűen elfogadott, akkreditált nyelvvizsga, a felvételinél pluszpontot ér, az álláskeresésnél előnyt jelenthet.

A megfelelés: 60%, a komplex számítás itt is érvényesül, azaz, ha az írásbeli és a szóbeli nyelvvizsgán is eléred a készségenként szükséges 40%-ot, akkor a gyengébben sikerült fél vizsgádat kompenzálhatod egy erősebb másik féllel. Sikeres a komplex vizsgád, ha a szóbelin és írásbelin mutatott teljesítményed átlaga eléri a 60%-ot.

Megszerezhető komplex, vagy csak szóbeli, vagy csak írásbeli vizsgabizonyítvány.

Az Origó MONO vizsga a papíralapú formátum mellett már elérhető vizsgatermi számítógépes, vizsgatermi sajátgépes és online formátumban is.

A legvizsgázóbarátabb megoldás, ha kombináljátok a kétnyelvű szóbelit, ahol 3* lehet meghallgatni a szöveget az egynyelvű írásbelivel, ahol nincs fordítás.

Szerintünk ez vizsgázóbarát, de jobban jön ki, ha nem mi ajánljuk, hanem mondjuk Te 😊

Az Origó MONO mintafeladatait itt találjátok.

Az alábbi linken találhattok egy összefoglaló táblázatot az Origó MONO vizsga felépítéséről:

ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT AZ EGYNYELVŰ VIZSGA FELÉPÍTÉSÉRŐL