Hírek

Fontos tudnivalók az online jelentkezéssel kapcsolatban

Kedves Vizsgázóink!

Fontos, hogy jól használjátok az online fiókot, mert a hibás fiókhasználattal érvényes vizsgajelentkezés nem nyújtható be.

Tovább

Az ügyfélszolgálat ünnepi nyitva tartása

Az ONYC ünnepi nyitva tartása az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Tájékoztató nyelvi kínálat változásáról

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ELTE Origó Nyelvi Centrum akkreditált Origó nyelvvizsgarendszerének a nyelvi kínálatában a bolgár, kínai, japán, ógörög és ruszin nyelv mindhárom szinten (B1, B2 és C1) és minden vizsgatípusban (szóbeli, írásbeli és komplex) 2020. februárban érhető el utoljára, ezt követően a Vizsgaközpontnál a vizsgáztatás ezekből a nyelvekből megszűnik.

Tovább

Elérhetőek a novemberi nyelvvizsga eredmények

A 2019.11.04-11. vizsgaidőszakban bonyolított akkreditált nyelvvizsgáik eredménye a mai naptól elérhető.

Tovább

Ismét Origó vizsgahónap a Libra Books Könyvesboltban

Az ELTE Origó Nyelvi Centrum a Libra Books könyvesbolttal együttműködésben Origó nyelvvizsgahónapot szervez decemberben. Gyere és vegyél részt próbavizsgáinkon, és nyerj értékes ajándékutalványt!

Tovább

Az angol nyelvű matematika verseny eredményei

Megszülettek a november 25-én tartott Origó angol nyelvű matematika verseny eredményei. A versenyre 37 csapat nevezett az ország minden részéből, a versenyzői létszám 111 fő volt.

Tovább

A Mese habbal rajzpályázat nyertesei

Örömmel tudatjuk, hogy megszülettek az ELTE Origó Nyelvi Centrum Kft. által meghirdetett "Mese habbal" rajzpályázat eredményei.

 

Tovább

Mese habbal - Origó rajzpályázat

Az ELTE Origó Nyelvi Centrum Kft. rajzpályázatot hirdet általános iskolások számára.

A pályázat témája egy idegen nyelven olvasott mese illusztrálása. Tekintettel arra, hogy kiemelten fontosnak tartjuk a nyelvi képzést, azon belül a kisiskolások nyelvtanulását, a pályázattal arra szeretnénk őket ösztönözni, hogy a mesék világában kalandozva, játékosan és kreatívan ismerkedjenek meg a fordítással és ennek köszönhetően fejlődjön a szövegértésük.

 

Tovább

PEDAGÓGUS-TOVÁBBKÉPZÉS ÉS VIZSGÁZTATÓ KÉPZÉS „A SZÓBELI NYELVTUDÁS MÉRÉSE EURÓPAI NORMÁK SZERINT”

Az ELTE Origó Nyelvi Centrum 30 órás „A szóbeli nyelvtudás mérése európai normák szerint” című akkreditált pedagógus-továbbképzést indít angol, német nyelvből, engedély száma: 107-98/2016.

Tovább

Szabari Krisztina Országos Fordítási Verseny 2019. - Díjazottak

A nyelvtudásmérés meghatározó intézménye, az ELTE Origó Nyelvi Centrum fordítási versenyt hirdetett 14 és 20 év közötti középiskolás tanulóknak angol és német nyelvből.

A verseny részletei itt találhatók.

Tovább