Gyere el Te is az Origó akkreditált pedagógus - továbbképzésére!

PEDAGÓGUS-TOVÁBBKÉPZÉS

A szóbeli nyelvtudás mérése európai normák szerint

Az ELTE Origó Nyelvi Centrum 30 órás „A szóbeli nyelvtudás mérése európai normák szerint” című pedagógus-továbbképzést indít angol és német nyelvből,

engedély száma: 107-98/2016.

A pedagógus-továbbképzés időpontja: 2018. OKTÓBER 26 - NOVEMBER 5. A képzést (I-II-III. modul) eredményesen elvégzők 30 órás pedagógus-továbbképzési tanúsítványt kapnak.

Az I. modult (összesen 18 óra) 2018. október 26-27-én tartjuk.

Személyes jelenlétet igényel, a képzés helyszíne: 1082 Budapest, Baross utca 62.

A II. és III. modult (összesen 12 óra) 2018. október 28. és november 5. között tartjuk, ezek online modulok, személyes jelenlétet nem igényelnek.

A képzés díja: 35.000,- Ft, ami tartalmazza a képzés elvégzéséhez szükséges segédanyagok költségét is.

Kérjük, intézményi befizetés esetén vagy ha más nevére szóló számlát igényelnek, akkor e-mailben (oktatas@itk.hu) pontosan adják meg, a nevet és a számlázási adatokat, mert utólagos módosításra nincs lehetőség.

Jelentkezési határidő: 2018.10.19.

Befizetési határidő: 2018.10.19.

Jelentkezés az alábbi linken keresztül lehetséges:

http://vizsgaztato.onyc.hu/

Kérjük, hogy a személyi igazolványában szereplő néven jelentkezzen!

A RÉSZVÉTEL FELTÉTELE: ANGOL VAGY NÉMET NYELVTANÁRI DIPLOMA ÉS LEGALÁBB HÁROM ÉVES NYELVTANÍTÁSI GYAKORLAT!

Az akkreditált pedagógus-továbbképzés sikeres teljesítése nem jogosítja fel a résztvevőket arra, hogy az origó vizsgarendszerben vizsgáztatói feladatokat lássanak el.

Az akkreditált pedagógus-továbbképzés teljesítése után - annak keretein kívül- azok, akik meghívást kapnak a IV. modul kiegészítő modul elvégzésére és megfelelnek az előírt nyelvi szintfelmérés követelményeinek, megszerezhetikaz Origó vizsgáztatói tanúsítványt is. A későbbiekben így államilag akkreditált vizsgáztatóként vehetnek részt - felkérés esetén- vizsgáztatással kapcsolatos feladatok elvégzésében.

A vizsgáztatói akkreditáció megszerzéséhez szükséges IV. képzési modul teljesítésére 2018. november 6-30. között kerülhet sor.