Kutatók Éjszakája az Origóban!

Két programmal is várunk Benneteket szeptember 29-én. Délelőtt 10 órakor megrendezzük az Origó Online Osztálytalálkozót általános- és középiskolák számára.

Ezen a teljesen ingyenes online programon az ország összes iskolájának összes osztálya egyszerre vehet részt. Csak regisztráljatok, csatlakozzatok az e-mailben kapott Teams linken, és integessetek a többi osztálynak akár többszáz kilométerre! Amire szükségetek lesz: minden csatlakozó osztályban egy laptop, egy kivetítő és megfelelő hangosítás.

Az esemény két online csoportban zajlik: az egyik csoportban a vadonatúj Origó MONO egynyelvű angol B2 vizsgáról, a másik csoportban az Origó kétnyelvű német B2 vizsgájáról hallhattok. Az interaktív előadások 10 órakor kezdődnek és 60 percesek.

Az előadások után a Vizsgaközpont vizsgafejlesztői válaszolnak a kérdéseitekre is. Most megkérdezhettek mindent, amit tudni akartatok a nyelvvizsgákról, de sosem mertétek megkérdezni!

A csatlakozáshoz szükséges TEAMS linket az esemény előtti napon küldjük a regisztráció során megadott e-mail címre. Egy e-mail címmel egy csoportba lehet regisztrálni.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 28., 10.00

Erre a programra kizárólag intézmények jelentkezését várjuk!

Ezen a linken tudtok regisztrálni.

——————————————————————————————————————–

Este kezdődik a Nyelvvizsgák Éjszakája, melyre egyéni jelentkezéseket várunk, ugyanis 2023. szeptember 29-én 17 órától 20 óráig élő szóbeli próbavizsga lehetőséget kínálunk nektek. Helyszín az Origó Vizsgaközpontja (1082 Budapest, Baross u. 62.).

A program során az Origó MONO egynyelvű angol B2, C1 vizsga és az Origó kétnyelvű német B2 beszédkészség feladatait próbálhatjátok ki.

Ez a program korlátozott létszámú, a próbavizsgázók az alábbi linken tudnak regisztrálni szeptember 25-ig (vagy amíg el nem fogynak a helyek)

Egy személytől csak egy jelentkezést tudunk elfogadni!

Ezen a linken tudtok jelentkezni.

Egy szóbeli próbavizsga időtartama kb. 15 perc.

A próbavizsga pontos, egyéni beosztását a jelentkezők a Vizsgaközponttól kapják meg legkésőbb szeptember 26-ig. Vegyétek figyelembe, hogy 17 és 20 óra között bármikor beoszthatunk benneteket, egyéni kéréseket nem tudunk teljesíteni.

Az esemény a jövőre felvételizőknek különösen hasznos lehet, hiszen 2024-től sok pontot fog érni a nyelvvizsga a felvételin.

Várunk benneteket sok szeretettel mindkét programon!