Origó MONO angol egynyelvű nyelvvizsga

Ti kértétek, mi megcsináltuk!

Origó MONO angol egynyelvű nyelvvizsga.

A vizsga a négy alapkészséget (olvasás, írás, beszédértés, beszéd) méri egynyelvű feladatokkal. Mind az írásbeli feladatok utasítása, mind a szóbeli vizsgán a szituáció szerepkártyája angol nyelvű, a magyar nyelv nem jelenik meg egyik vizsgarészben sem. Azoknak ajánljuk elsődlegesen, akik az érettségihez hasonló nyelvvizsgát keresnek, akik a tanórán nem végeznek fordítási feladatokat, vagy eleve külföldön, egynyelvű környezetben sajátították el az idegen nyelvet. A vizsgát Magyarországon tanuló vagy dolgozó, nem magyar anyanyelvű külföldiek is le tudják tenni.

Az Origó MONO egy Magyarországon teljeskörűen elfogadott, akkreditált nyelvvizsga, a felvételinél pluszpontot ér, az álláskeresésnél előnyt jelenthet.

A megfelelés: 60%, a komplex számítás itt is érvényesül, azaz, ha az írásbeli és a szóbeli nyelvvizsgán is eléred a készségenként szükséges 40%-ot, akkor a gyengébben sikerült fél vizsgádat kompenzálhatod egy erősebb másik féllel. Sikeres a komplex vizsgád, ha a szóbelin és írásbelin mutatott teljesítményed átlaga eléri a 60%-ot.

Megszerezhető komplex, vagy csak szóbeli, vagy csak írásbeli vizsgabizonyítvány.

Az Origó MONO vizsga a papíralapú formátum mellett már elérhető vizsgatermi számítógépes, vizsgatermi sajátgépes és online formátumban is.

Az Origó MONO mintafeladatait itt találjátok.

Az alábbi linken találhattok egy összefoglaló táblázatot az Origó MONO vizsga felépítéséről:

ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT AZ EGYNYELVŰ VIZSGA FELÉPÍTÉSÉRŐL