Online nyelvvizsga

A vizsga az otthonodba költözik!

Az Origó akkreditált kétnyelvű és egynyelvű Origó MONO vizsgáit online formátumban is leteheted az aktuálisan meghirdetett nyelvekből és szinteken. 

Eszközök, amikre szükséged van

Ezeket töltsd le és fel!

A vizsgát az erre a célra kialakított elektronikus vizsgafelületen tudod teljesíteni. A vizsgákat Windows 10, vagy macOS 10.14 vagy magasabb verziószámú operációs rendszerre telepített alkalmazásból tudod elérni. A vizsgaközpont vizsgarendszere más operációs rendszert jelenleg nem támogat. A hátsó kamera lehet iOS is, ha a Chrome böngészőt használod.

Legalább 72 órával az első vizsgaesemény előtt belépve a vizsgafelületre el kell végezned az azonosításhoz szükséges feltöltéseket és tennivalókat (személyi azonosító okmány, arckép és helyszínkép feltöltése, billentyűzetminta és egérmozgás minta adása).

Rendezkedj be!
A vizsgahelyszínt úgy rendezd be, hogy kényelmesen tudj vizsgázni, ne zavarjon senki a vizsga közben.
A vizsga közben a két kamera fogja folyamatosan közvetíteni a képet és a hangot rólad.

A vizsgák közben a közvetlen környezetedben nem tarthatsz előre kidolgozott nyelvi mintákat, segédleteket, szótárt (enni-és innivaló viszont kötelező😊). Szótárazásra a vizsgarendszerbe beépített elektronikus szótárt tudod csak használni.

Próbáld ki!
Lehetőséged van kipróbálni az írásbeli és a beszédértés vizsgát. A vizsgák indítását a „VIZSGA KIPRÓBÁLÁSA” feliratú gombra kattintva tudod megtenni. Kérjük, hogy mindenképpen próbáld ki a vizsgafelületet, hogy ne a vizsgán találkozz vele először.

Konzultálj!
Webináriumot a vizsgát megelőző napokban tartunk, amelyről a vizsgafiókban értesítést kapsz. Az online eseményre a vizsgafiókodban található gombra kattintva kapcsolódhatsz be.

A vizsgára itt lehet jelentkezni.
A rendszert itt lehet kipróbálni.

Az Origó kétnyelvű és az egynyelvű Origó MONO online vizsga részletes tájékoztatóját itt találod.