Mese habbal – rajzpályázat általános iskolásoknak

Az ELTE Origó Nyelvi Centrum Kft. rajzpályázatot hirdet általános iskolások számára.
A pályázat témája egy idegen nyelven olvasott mese illusztrálása. Tekintettel arra, hogy kiemelten fontosnak tartjuk a nyelvi képzést, azon belül a kisiskolások nyelvtanulását, a pályázattal arra szeretnénk őket ösztönözni, hogy a mesék világában kalandozva, játékosan és kreatívan ismerkedjenek meg az idegennyelvű mesék világával és ennek köszönhetően fejlődjön a szövegértésük.

Pályázók köre és díjazás
A pályázatot két korosztályban hirdetjük meg:

A fődíjakat ünnepélyes keretek között adjuk át az ELTE ONYC Vizsgaközpontjában (Részleteket a későbbiekben e-mailben küldünk a nyerteseknek.) Egy pályázó több munkát is beadhat. A legszebb rajzokat kiállítjuk a Vizsgaközpontban.

A pályázat menete:
Az alábbi linken találhatók az angol, illetve német nyelvű mesék. A pályázóknak az általunk kiválasztott mese számukra lényeges mondanivalóját kell megjeleníteni.

Formai követelmények:

Technika: a képek hagyományos ceruzarajz, színes ceruza, zsírkréta, filctoll, pasztell/fixálva/, szénrajz/fixálva/, tus, vízfestés, akril vagy olajfestmény technikával készülhetnek.
Méret: A4. méretű RAJZLAP
Formátum: Bármilyen formátum lehet. (álló/fekvő) téglalap, vagy négyzet)
Az elkészült rajzokat az iskola összegyűjtve, a hátoldalon névvel, e-mail címmel, az iskola címével, és telefonszámmal ellátva gyűrődés- és pöndörödés nélkül juttassa el személyesen, vagy postai úton a Vizsgaközpontba. (1082 Budapest, Baross u. 62.) Egyéni jelentkezéseket nem fogadunk el! Amennyiben az elérhetőségek nem olvashatóak, sajnos nem tudunk visszajelezni.
A pályázatok beadási határideje: 2024. április 30. (a postai bélyegző dátuma)
Eredményhirdetés: 2024. május 24. (e-mailben)
Ünnepélyes díjátadó: 2024. június 7. ELTE ONYC Díszterem (személyesen)
További információ: Jokán Anita, jokan.anita@onyc.hu