Online Origó Óra

Mi az az Online Origó Óra? Egy tanítási óra, amit az Origó Vizsgaközpont vizsgáztatói tartanak online formában egy nyelvi csoport vagy egy osztály számára.

Ki kérheti az Online Origó Órát? Bármelyik magyarországi vagy külföldi iskola.
Kik vehetnek részt az Online Origó Órán? Bármelyik magyarországi vagy külföldi iskola tanulói.
Hányan vehetnek részt az Online Origó Órán? Nincs létszámkorlát.
Mennyi ideig tart az Online Origó Óra? Körülbelül 40 percig, de egy tanítási óránál nem hosszabb.
Mennyibe kerül az Online Origó Óra? Teljesen ingyenes.
Milyen felszerelés szükséges az Online Origó Órához? Stabil internetkapcsolat, Teams platform, megfelelő hangosítás, kamera és kivetítő.
Mikorra rendelhető meg az Online Origó Óra? 2023. november 20. és 24. között bármelyik munkanapra, 8 és 14 óra között, egy előzetesen egyeztetett időpontra.
Mely nyelvekből kérhető Online Origó Óra? Angol és német nyelvből.
Milyen szintű vizsgára készülő tanulóknak szól az Online Origó Óra? B1, B2 vagy C1 szintű vizsgára készülő tanulóknak.
Milyen típusú vizsgáról szól az Online Origó Óra? Angol kétnyelvű (hagyományos) vagy egynyelvű (MONO) vagy német kétnyelvű.
Miről szól az Online Origó Óra? Az óra témája szabadon választható, előzetes egyeztetés alapján.
Öt témakörből lehet választani:

olvasáskészség, íráskészség, közvetítés, beszédkészség, beszédértés

Hogyan zajlik az olvasáskészség Online Origó Óra? Előre elküldünk egy olvasáskészség 1 és egy olvasáskészség 2 feladatot, amiket a diákok még az Online Origó Óra előtt egyénileg megoldanak. Az Online Origó Órán közösen ellenőrizzük a megoldásokat és közben megoldási és felkészülési tippeket adunk kifejezetten az olvasáskészség feladatokhoz.
Hogyan zajlik az íráskészség Online Origó Óra? Előre elküldünk egy Írás 1 és egy Írás 2 feladatot, amiket a diákok egyénileg megoldhatnak, a tanárok pedig kijavíthatják. Az Órán közösen kielemzünk egy általunk bemutatott teljesítménymintát, közben megoldási és felkészülési tippeket adunk kifejezetten az íráskészség feladatokhoz.
Hogyan zajlik a közvetítés Online Origó Óra? Előre elküldünk egy közvetítés feladatot, amit a diákok még az Online Origó Óra előtt egyénileg megoldanak. Az Órán közösen ellenőrizzük a megoldásokat és közben megoldási és felkészülési tippeket adunk kifejezetten a Közvetítés feladathoz.
Hogyan zajlik a beszédkészség Online Origó Óra? Egy bátor próbavizsgázó online kipróbálhatja a szóbeli vizsgát a Vizsgaközpont egyik vizsgáztatójával, amit a csoport meghallgat. Ha nincs jelentkező, közösen megnézünk egy előre felvett vizsgát. Ezután a vizsgázó teljesítményét közösen értékeljük, közben megoldási és felkészülési tippeket adunk kifejezetten a beszédkészség feladatokhoz.
Hogyan zajlik a beszédértés Online Origó Óra? Előre elküldünk egy beszédértés 1 és egy beszédértés 2 feladatot, amiket a diákok még az Online Origó Óra előtt egyénileg megoldanak. Az Órán közösen ellenőrizzük a megoldásokat és közben megoldási és felkészülési tippeket adunk kifejezetten a beszédértés feladatokhoz.
Hogyan rendelhetem meg az Online Origó Órát?

Az órára itt tudtok jelentkezni.