Origó MONO online szóbeli próbavizsga és konzultáció

Ha szeretnéd próbára tenni magad az Origó beszédkészség (szóbeli) vizsgáján, ezt tét nélkül megteheted, ha jelentkezel az alábbi időpontok valamelyikére.

Origó MONO angol B2, C1: február 20., kedd 13.30-16.30 
Origó MONO angol B2, C1: február 21.,  szerda 13.30-16.30

A vizsga után egy rövid értékelés keretében a vizsgáztatók elmondják Neked, hogy hol tartasz a nyelvtanulásban, mire figyelj oda, miben kell fejlődnöd annak érdekében, hogy az éles vizsgát sikeresen letedd. A vizsga időtartama egységesen 20 perc a konzultációval együtt.

A próbavizsga és a konzultáció ára: 4500 Ft., melyet átutalással tudsz befizetni legkésőbb 2024. február 16. délig az ELTE Origó Nyelvi Centrum Kft. OTP 11708049-20000844-00000000 számlaszámára. A megjegyzésbe feltétlenül írd be a nevedet és azt, hogy: „próbavizsga”, valamint a nyelvet és szintet (pl. XY angol C1=AC1), amire jelentkeztél. A regisztrációs összeget annyiszor kell befizetned, ahány helyre jelentkezel.
A próbavizsgára csak az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. A beosztást mi fogjuk Neked elküldeni a próbavizsga NAPJÁN. Az időpont módosítására nem lesz lehetőség, ezért kérjük, annak tudatában jelentkezz, ha biztos vagy benne, hogy aznap délután ráérsz.
Jelentkezési és befizetési határidő: 2024. 02.16. 12.00.
A próbavizsga TEAMSEN keresztül történik. A linket az összeg beérkezését követően az űrlapon megadott e-mailcímre küldjük a vizsga napján.
Fontos, hogy a TEAMS alkalmazást le kell tölteni, szükséges a folyamatos internet kapcsolat, mikrofon, hangszóró, az eszközöd megfelelő töltöttsége.  Még a jelentkezés előtt ellenőrizd, hogy a géped alkalmas-e a vizsgázásra.
A próbavizsga befizetés utáni lemondása esetén, valamint abban az esetben, ha a vizsgázónál történt technikai probléma miatt a vizsga meghiúsul, az árát nem tudjuk visszafizetni.
A próbavizsga alkalmával engedjük a „füles” használatát, azonban éles online vizsgán ez tilos.