Pedagógus – továbbképzés és Vizsgáztatói Alapképzés

Az ELTE Origó Nyelvi Centrum 30 órás „Nyelvtudásmérés az Origó MONO egynyelvű vizsgarendszerben” című akkreditált pedagógus-továbbképzést indít angol nyelvből, illetve „A szóbeli nyelvtudás mérése európai normák szerint – KER szintek és az Origó vizsgarendszer szintjei” címmel német nyelvből.

A képzés folytatásaként a Vizsgáztatói Alapképzés modulja is teljesíthető, amely teljesítése esetén Origó MONO vizsgarendszer angol nyelvi vizsgáztatói vagy Origó kétnyelvű vizsgarendszer német nyelvi vizsgáztatói akkreditációt kap a jelentkező, aki sikeresen elvégezte a modult.

Mindkét pedagógus-továbbképzés időpontja: 2024. március 22. – április 14. A képzést (I-II-III. modul) eredményesen elvégzők 30 órás pedagógus-továbbképzési tanúsítványt kapnak. Az I. modul – mely személyes megjelenést igényel – időpontja 2024. március 22. és 23.

Helyszíne: 1082 Budapest, Baross u. 62. A II. és III. modul teljesítése online történik 2024. március 24. és április 14.  között.

A képzés díja: 35.000 Ft.

A részvétel feltétele: nyelvtanári diploma az adott nyelvből.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2024. március 14.

Jelentkezni a következő linken lehet: http://vizsgaztato.onyc.hu/

A regisztrációt követően a jelentkezes@onyc.hu címre kérünk egy e-mailt küldeni arról, hogy a regisztráció megtörtént és milyen névre, címre kérik a számlát!

Mindkét akkreditált pedagógus-továbbképzés teljesítése után – annak keretein kívül – azok, akik meghívást kapnak a IV. kiegészítő modul elvégzésére és megfelelnek az előírt nyelvi szintfelmérés követelményeinek, valamint rendelkeznek legalább 3 éves tanítási gyakorlattal, megszerezhetik az Origó MONO vagy Origó vizsgáztatói tanúsítványt is. A későbbiekben így államilag akkreditált vizsgáztatóként vehetnek részt – felkérés esetén – vizsgáztatással kapcsolatos feladatok elvégzésében.

A vizsgáztatói akkreditáció megszerzéséhez szükséges IV. képzési modul teljesítésére 2024. április 4-től kerülhet sor.

Minimális létszám 6 fő képzésenként.

A jelentkezéseket a befizetés beérkezésének sorrendjében fogadjuk el.